Log inbij DJ Productions

Bedrijfsfeest organiseren

Een bedrijfsfeest organiseren is belangrijk voor de sfeer binnen jullie bedrijf. Dit is namelijk ook een manier om de werknemers en de klanten te belonen voor de behaalde resultaten binnen het bedrijf. Vele bedrijven kiezen er voor om hun bedrijfsfeest aan het einde van het jaar te organiseren. Dit kan natuurlijk samen met een kerst of nieuwjaarsborrel. Maar het laatste raden wij persoonlijk af en wanneer het uitkomt deze apart van elkaar te organiseren.

Locatie

Voor het organiseren van een bedrijfsfeest is het vaak nodig om voor een feestlocatie te kiezen. Dit vanwege het niet hebben van een eigen aanwezige restaurant of kantine. Daarbij is het van belang dat de feestlocatie voor jullie bedrijfsfeest niet te groot moet zijn voor het aantal uitgenodigde gasten. Het is belangrijk dat de ruimte knus en gezellig aangekleed is waardoor de sfeer alleen maar ten goede komt.

Avond programma

Een avondvulling is zeer belangrijk voor het bedrijfsfeest. Deze kan de sfeer behoorlijk bepalen. Kiezen jullie voor een DJ, Band of een combinatie van band en DJ? Laat jullie dan goed inlezen en informeren. Wij van DJ Productions leveren graag jullie DJ en zelfs DJ in combinatie met Saxofonist. Dit bespreken graag van te voren door inclusief de wensen van de organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de achtergrond muziek tijdens binnenkomst van de genodigde gasten. De muziekopbouw, de verschillende soorten stijlen muziek. En de samenspraak met de combinatie van band en DJ. Hierbij is het van groot belang dat onze DJ niet de muziek afspeelt die de geboekte band ook speelt. Hebben jullie als organisatie gekozen voor meerdere zangers, dan is het belangrijk dat er een bepaalde stagelist opgemaakt wordt. Hierop kan elke aanwezige artiest/zanger(es) en DJ inzien wanneer hij of zij klaar moet staan. Dit heeft als voordeel dat de avond geen ongebruikelijke stiltes krijgt.

Licht & geluid

Is uw gekozen feestlocatie niet voorzien van licht en geluid? Bij DJ Productions bestaat er een mogelijkheid om dit ook te realiseren. Wij hebben enkele pakketten samengesteld voor uw bedrijfsfeest. Buiten onze standaard pakketten is er een mogelijkheid om naar wens uw feestlocatie te voorzien van licht en geluid. Denk hier bij aan het uitlichten van de buitenkant, de oprijlaan of zelfs tot in elke hoek van de locatie. Tevens zijn wij voorzien van een eigen led dansvloer. Onze verlichte dansvloer creëert een bepaalde sfeer om zo de gasten aan het dansen te krijgen.

Blijvende herinnering

Willen jullie als organisatie een blijvend aandenken geven aan het gegeven bedrijfsfeest? Dan is misschien onze photobooth/fotohokje een mooie en blijvende herinnering. Ook bezitten wij over meerdere pakketten en opties. Laat jullie foto strip personaliseren met jullie bedrijfsnaam en persoonlijke tekst. Wij bespreken graag jullie wensen en maken op maat een geweldige en blijvende herinnering.

Thema

Om u bedrijfsfeest een extra boots te geven kunt u er een thema aan hangen. Deze zorgt in het begin al voor hilarische gesprekken. Door aan te geven aan jullie gasten welk thema er aan jullie bedrijfsfeest hangt zullen velen zich daarop kleden. Ook is het een mooie gelegenheid om daarop de gekozen feestzaal op in te richten. Dit kan met vele attributen, maar ook met speciale lichteffecten.

Enkele verschillende thema’s:

Mister music bingo party 80’s/90’s party Fout maar goud Black and white Beache party/Summer party Oktoberfest Apresski party Hollandse avond 007 avond Glitter & Glamour party Wild wild west

Drive in showsVraag offerte aan

Onze voorgestelde pakketten

TODO

Pakket 1

Show & LED vloer


    TODOTODO
€ 1100,-Offerte
TODO

Pakket 2

Show & Fotohokje


    TODOTODO
€ 1220,-Offerte
TODO

Pakket 3

Show & LED vloer & Fotohokje


    TODOTODOTODO
€ 1520,-Offerte
TODO

Pakket 4

Alles van 3 & Foamsticks


    TODOTODOTODOTODO
€ 1600,-Offerte

Wij regelen alles!

Licht &
Geluid

licht&geluid

Backup
DJ

backupdj

Op &
Afbouwen

openafbouwen

Non-stop
Muziek

nonstopmuziek

Voor
bereiding

voorbereiding

Wensen
formulier

wensenformulier