Bruiloft DJ

Hebben jullie elkaar het ja woord gegeven en hebben jullie trouwplannen? Dan mag een goede bruiloft DJ tijdens het trouwfeest natuurlijk niet ontbreken. Bij DJ Productions kun je tegen marktconforme prijzen de betere DJ’s boeken, zodat je jouw onvergetelijke dag op de gedroomde manier kunt afsluiten.

Een bruiloft zonder muziek is immers bijna niet denkbaar. Tijdens de trouwdag zijn er tal van momenten die een prachtige muzikale begeleiding verdienen. Denk alleen al aan de binnenkomst van de gasten, de huwelijksceremonie, de receptie, het diner en het afsluitende trouwfeest. Voor al deze wensen zijn wij als bedrijf met onze Bruiloft DJ’s inzetbaar.

Wil je tijdens het trouwfeest dat de dansvloer in beweging komt. Met een bruiloft DJ van DJ Productions weet je zeker dat het een geslaagde avond wordt!

Trouwbeleving

Elke bruiloft is uniek

Bij ons zijn bruidsparen aan het juiste adres voor een geweldige bruiloft show inclusief bruiloft DJ! Omdat er op zo’n dag al veel te regelen valt nemen wij graag de muziek, licht en geluid voor jullie uit handen. Door de jaren heen hebben wij vele bruiloften verzorgd waardoor onze ervaring zeer groot is te noemen. Wij denken graag met jullie mee over de keuze van de show, verlichting, sfeer. En natuurlijk de muziek die deze avond gedraaid zal worden door onze bruiloft DJ. Al deze wensen bespreken wij graag persoonlijk met jullie bij ons op kantoor.

De perfecte bruiloft show

Als bruidspaar heeft u de keuze uit vijf shows in verschillende prijsklasse´s. Onze shows staan garant voor een geslaagde avond. Mede dankzij de kwaliteit en uiterst professionele uitstraling van elke led-lichtshow en natuurlijk onze ervaren bruiloft DJ. De jarenlange ervaring van onze bruiloft DJ zorgt voor de juiste interactie met het publiek. Onze DJ’s proeven de sfeer, en voelen de wensen van uw gasten feilloos aan en beheersen vele muziekstijlen die jong en oud aanspreken.

Persoonlijke wensen

Om jullie bruiloft zo persoonlijk en passend mogelijk te maken, hebben wij een uitgebreid aanbod aan drive-in shows en deze kunnen uitgebreid worden met vele extra’s. Zoals een videogastenboek. Deze digitale gastenboek zorgt voor hilarische momenten bij jullie gasten tijdens het opnemen van een digitale boodschap, die later gemonteerd via dvd of digitaal aan jullie overhandigd zal worden. Ook bieden wij extra service voor het uitlichten van de zaal of zelfs daarbuiten. Willen jullie echt nog verder uitpakken, wij bezitten ook over onze eigen verlichte dansvloer. Deze is in combinatie met een van onze shows extra voordelig.

Ook zullen onze DJ’s ruim van tevoren op locatie aanwezig zijn en staat er standaard een backup DJ standby. Zo zijn jullie verzekerd van een succesvol feest en kunnen jullie ongestoord genieten van onvergetelijke avond.

Bruiloft DJ huren
Wij regelen alles!
Licht & geluid
null
Extra DJ
null
Op & afbouwen
null
Non-stop muziek
null
Voorbereiding
null
Wensenformulier
null
Bezoek onze demo dag/avond of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan