Trouwen bij Buitensociëteit Deventer

In deze vernieuwde accommodatie hebben zij alles in huis om uw trouwdag te laten slagen.
Een heerlijk diner onder onze monumentale beuk, een feestavond tot in de puntjes verzorgd of uw gasten gaan een potje bowlen terwijl u de trouwfoto’s maakt. Alles is mogelijk om op deze locatie te kunnen trouwen!

Buitensociëteit Deventer hebben enkele arrangementen samengesteld die voor u kunnen dienen als basis. Het kan zijn dat het precies is zoals u het graag zou willen maar zij horen graag uw speciale wensen. Graag denkt Buitensociëteit met u mee om het voor u zo speciaal mogelijk te maken.

Logo Bowling – Buitensociëteit Deventer
Trouwen – DJ Buitensociëteit Deventer
DJ gezocht Deventer

Historisch, jong en flexibel bedrijf

Het prachtig gelegen historische pand van Bowling de Worp is in de hele regio bekend. Medio volgend jaar zal de naam ‘Deventer Buitensociëteit’ weer in gebruik genomen worden, want de eigenaren koesteren oude tradities. 

De familie Lagerweij is de huidige eigenaar en heeft dit pand vier jaar geleden aangekocht. Lodewijk Lagerweij is bedrijfsleider. Nog onervaren in de horeca zijn ze aan dit avontuur begonnen. “Wel wisten we alles over lekker eten en hoe wij zélf bejegend wilden worden en vanuit deze insteek konden we heel goed inschatten hoe we het onze gasten naar hun zin moeten maken”, lacht Lodewijk. Dat concept bleek enorm succesvol. Meer dan 40 jaar bestaat het bowlingcentrum en heeft aan aantrekkingskracht door alle uitbreidingen nog steeds niet ingeboet. Sterker nog, de enthousiaste reacties op de veranderingen zijn overweldigend.

Modern en flexibel

De entourage werd gemoderniseerd en de nadruk gelegd op gezelligheid. Op creatieve wijze hebben zij met slimme aanpassingen de sfeer binnen en buiten volledig naar haar hand gezet. En nog steeds wordt het interieur gewijzigd om de gasten onvergetelijke uren te bezorgen. Aandacht voor de gasten, gastvrijheid en een keuken waar eigentijdse en verse producten bereid worden, zijn de speerpunten van de familie Lagerweij.

Bruiloften en grotere evenementen zijn geen uitzondering. Buitensociëteit Deventer begroet hier ook veel grootouders, die met de hele familie hun trouw jubileum of trouwdag komen vieren.

Vanzelfsprekend kan men ook heerlijk eten, zowel à la carte of van de steengril. Binnen barbecueën is een leuke belevenis voor jong en oud. Maar de koks van de Buitensociëteit vinden het ook leuk om samen met gasten vorm te geven aan specifieke wensen en nieuwe ideeën. Zo kan er in de vorm van een Bourgondische markt met allerlei kraampjes een buffet worden samengesteld waarbij de gasten in Franse sferen komen.

Kwaliteit staat voorop.

Feestzaal – Buitensociëteit Deventer
Bruiloft DJ – Buitensociëteit Deventer

Bruiloft show | | € 775,=

Bruiloft show | | € 885,=

Bruiloft show | | € 995,=

Bezoek onze demo dag of vraag een offerte aan