De perfecte DJ voor jullie jubileumfeest

Al vele jaren samen getrouwd en er is een jubileum in aantocht? Deze vier je samen met DJ Productions. Wij zorgen er voor dat jullie jubileum een knalfeest wordt. Elk jubileum is weer anders en daar spelen onze DJ’s goed op in. Door alles goed af te stemmen met de klant en locatie wordt jullie jubileum een geslaagde avond.

Naast jubilea’s verzorgen wij ook de muziek en entertainment voor een huwelijksceremonie, receptie en/of feestavond. Door onze kennis en ervaring, weten wij hoe het is om een feest succesvol en vlekkeloos te laten verlopen. Zo maken wij uitsluitend gebruik van professionele apparatuur.

Gala avond – galafeest
Jubileum feest
Elk jubileum is uniek

Na zoveel jaren met elkaar getrouwd te zijn, zijn er waarschijnlijk nog meer stijlen muziek die jullie aanspreken dan toen jullie met elkaar trouwden. Om jullie jubileum zo persoonlijk en passend mogelijk te maken, hebben wij een uitgebreid aanbod aan drive-in shows en deze kunnen uitgebreid worden met vele extra’s. Zoals een videogastenboek. Deze digitale gastenboek zorgt voor hilarische momenten bij jullie gasten tijdens het opnemen van een digitale boodschap, die later gemonteerd via dvd of digitaal aan jullie overhandigd zal worden. Ook bieden wij extra service voor het uitlichten van de zaal of zelfs daarbuiten. Willen jullie echt nog verder uitpakken, dan bezitten wij ook over verschillende led vloeren.

Ook zullen onze DJ’s ruim van tevoren op locatie aanwezig zijn en staat er standaard een backup DJ standby. Zo zijn jullie verzekerd van een succesvol feest en kunnen jullie ongestoord genieten van onvergetelijke avond.

Een jubileum feest organiseren? Kies dan voor DJ Productions
Licht & geluid
null
Extra DJ
null
Op & afbouwen
null
Non-stop muziek
null
Voorbereiding
null
Wensenformulier
null
Neem contact met ons op of vraag een offerte aan