De juiste DJ op jouw feest
Verjaardag DJ:

Vier jij binnenkort jouw verjaardag, dan vier je dit natuurlijk samen met DJ Productions. Wanneer je een feest geeft wil je geen omkijken hebben na wie of wat welke muziek opzet. Of de muziek nu te hard of te zacht staat. Daarom bieden wij voor elke gelegenheid of een bijzondere leeftijd een passende show met DJ aan. Wij verzekeren je dat elk feest gegarandeerd een avond wordt waar nog maanden, misschien wel jaren over gepraat wordt.

Voor verjaardagsfeesten hebben wij speciale prijzen, dit betekend dat u onze verjaardag DJ boekt compleet met licht en geluid. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een DJ te boeken als alle aanwezige middelen al op de locatie aanwezig zijn.

Verjaardag
Sweetsixteen
Elk feest is uniek

Of je nu 16 jaar (sweet sixteen) of 30 jaar wordt, het is altijd tijd voor een feestje. Want zo’n speciaal moment laat je natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Zijn het aantal personen gering die jij uitgenodigd hebt op jouw sweet eighteen party? Ook dit is bij ons geen probleem. Wordt of zie je Sarah en je wilt een groot feest organiseren? Neem dan ook gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Een DJ op jouw verjaardag?
Licht & geluid
null
Extra DJ
null
Op & afbouwen
null
Non-stop muziek
null
Voorbereiding
null
Wensenformulier
null
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw verjaardag