Log inbij DJ Productions

Drive In Show brons

Pakket: Brons

Bekijk onze showsBoek pakket Brons nu

Drive In Show brons

Een strakke show met led verlichting en een vierkante Led DJ booth. Deze show is voorzien van led verlichting om de dansvloer perfect uit te lichten. De show brons samen met onze professionele DJ en geluidsapparatuur is te boeken voor een geweldige prijs.

Onze drive in shows zijn voorzien van professionele licht en geluid techniek. Dit samen met de juiste allround DJ die ruime ervaring heeft in vele bruiloften. Wilt u onze show komen bekijken? Dit kan op afspraak bij ons op kantoor.

Bekijk extra'sVraag offerte aan

BOEK NU!

Prijs: € 750,-

Bij ons zijn de prijzen vast en komen er verder geen extra kosten bij binnen een straal van 20 kilometer van ons kantoor ( buiten 20 kilometer rekenen wij € 0,23 per kilometer ). Wilt u naast onze shows nog wat extra's ? Dat is bij ons geen probleem want wij hebben alles in eigen beheer en hierdoor kunnen wij mooie combinatie deals maken. Maak een combi deal met bijvoorbeeld een fotohokje, partygraaf, 100 pixel led dansvloer, Sax & DJ of het uitlichten van uw droomlocatie. Dit zijn enkele voorbeelden wat u kunt combineren met onze shows. Zoekt u nog wat anders voor uw feestavond? Geen probleem vraag ons naar de mogelijkheden.

Pakket Brons boeken

Wij regelen alles!

Licht &
Geluid

licht&geluid

Backup
DJ

backupdj

Op &
Afbouwen

openafbouwen

Non-stop
Muziek

nonstopmuziek

Voor
bereiding

voorbereiding

Wensen
formulier

wensenformulier