Log inbij DJ Productions

Show Zilver

Onze show Zilver is een mooie witte DJ booth met een led scherm en 2 mooie led zuilen die op kleur kunnen worden afgesteld. De led scherm die in de DJ booth is ingebouwd is een 4k televisie scherm. Op deze scherm kunt u bijvoorbeeld jullie foto's van de hele dag op afspelen of jullie huisstijl / logo. Deze show is een compacte show en wordt veelal geboekt bij locaties waar de ruimte beperkt is. Een show samen met een professionele Bruiloft DJ en licht & geluid is te boeken voor een scherpe marktconforme prijs.

Al onze shows zijn voorzien van professionele licht en geluid techniek. Dit samen met onze professionele allround DJ die een ruime ervaring heeft. Wilt u onze show komen bekijken? Dit kan op afspraak bij ons op kantoor.

Bekijk extra'sVraag offerte aan

BOEK NU!

Prijs: € 799,-

Bij ons zijn de prijzen vast en komen er verder geen extra kosten bij binnen een straal van 20 kilometer van ons kantoor ( buiten 20 kilometer rekenen wij € 0,23 per kilometer ). Wilt u naast onze shows nog wat extra's ? Dat is bij ons geen probleem want wij hebben alles in eigen beheer en hierdoor kunnen wij mooie combinatie deals maken. Maak een combi deal met bijvoorbeeld een fotohokje, partygraaf, 100 pixel led dansvloer, Sax & DJ of het uitlichten van uw droomlocatie. Dit zijn enkele voorbeelden wat u kunt combineren met onze shows. Zoekt u nog wat anders voor uw feestavond? Geen probleem vraag ons naar de mogelijkheden.

Pakket Zilver boeken

Wij regelen alles!

Licht &
Geluid

licht&geluid

Backup
DJ

backupdj

Op &
Afbouwen

openafbouwen

Non-stop
Muziek

nonstopmuziek

Voor
bereiding

voorbereiding

Wensen
formulier

wensenformulier