Log inbij DJ Productions

Bruiloft DJ Show 4

Pakket: ULTRA

Bekijk onze showsBoek pakket ULTRA nu

Bruiloft DJ Show 4

Voor bruidsparen of anderen die graag uit willen pakken met een compleet te gekke show hebben wij onze Drive In Show Ultra. Deze show is volledig uitgerust met vele extra’s. Zoals full colour laser shows, extra movingheads (bewegend licht) en onze eventuele perfecte uitgelichte dansvloer. Hier zullen jullie gasten echt van opkijken. Onze shows zijn voorzien van professionele licht en geluid techniek. Dit samen met de juiste allround DJ die ruime ervaring heeft in vele bedrijfsfeesten, privé feesten en zelfs evenementen. Wilt u onze show komen bekijken? Dit kan op afspraak bij ons op kantoor.

Bekijk extra'sVraag offerte aan

BOEK NU!

Prijs: € 1695,-

Boek nu het pakket: ULTRA! Bij deze prijs zitten alle bovengenoemde dingen inbegrepen, en er zijn geen bijkomende kosten voor jou! Als je nog meer dingen wilt om je feest helemaal te upgraden naar the next level, kun je uit een of meerdere van onze vele extra opties kiezen. Wat denk je bijvoorbeeld van een videogastenboek, onze eigen verlichte dansvloer, een fotohokje of een photobooth?

Al deze dingen zijn mogelijk als extra's. Ben je geinteresseerd? Dan hoef je ze alleen maar aan te vinken bij het aanvragen van een offerte.

Of heb jij misschien extra specifieke wensen? Vul dit dan in bij de vragen en opmerkingen bij het aanvragen van de offerte! Hopelijk horen we van je, en kunnen we jou een geweldig feest leveren!

Pakket ULTRA boeken

Wij regelen alles!

Licht &
Geluid

licht&geluid

Backup
DJ

backupdj

Op &
Afbouwen

openafbouwen

Non-stop
Muziek

nonstopmuziek

Voor
bereiding

voorbereiding

Wensen
formulier

wensenformulier