Log inbij DJ Productions

Evenementen

DE JUISTE KENNIS VOOR UW EVENEMENT

DJ Productions kan elk evenement verzorgen van licht, geluid en entertainment. Tevens verzorgen wij voor meerdere evenementen de totale DJ planning. Door onze jaren lange ervaring weten wij elk evenement tot een sfeer volle hoogte punt te brengen. Zoekt u support voor uw evenement dan is DJ Productions uw juiste partner.

Bekijk onze showsVraag offerte aan

Spring naar een sectie voor meer informatie!

SCHOOLFEESTEN

Organiseert jouw school, college of campus binnenkort een schoolfeest en of schoolgala? Wie weet staan wij dan binnenkort wel bij jouw op school met een van onze geweldige drive in shows en allround feest DJ’s! Want een geslaagd schoolfeest kan veel positiviteit bijdragen aan de leerlingen en scholengemeenschap. Ook zijn wij en onze DJ’s bewust van de aantal decibels die wij nauwlettend in de gaten houden. Zodat de leerlingen geen gehoorschade op zullen lopen. Met de juiste show, muziek stylen wordt het een feest om niet gauw te vergeten.

BEDRIJFSFEESTEN

Opzoek naar een de juiste invulling voor jouw bedrijfsfeest laat uw informeren bij DJ Productions. Wij helpen u graag mee om een avondvullend programma met DJ’s en eventuele artiesten inclusief licht en geluid samen te stellen.

GALAFEEST

Organiseert u als studentenvereniging of als bedrijf een galafeest? Ook dan komen onze luxe witte shows prima aan zet. Eventueel met een ledvloer en het uitlichten van de zaal maakt u uw avond meer dan een gala. Heeft u een andere invulling qua avond, dan bespreken wij graag uw wensen in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor.

OPENINGEN

Bent u een ondernemer? En u gaat binnenkort open? Dan is een bedrijfsopening natuurlijk wel heel erg belangrijk. Wij helpen u graag met het verzorgen van het geluid en eventuele muzikale ondersteuning tijdens de borrel.