Log inbij DJ Productions

Wat onze klanten zeggen

“Wij hebben 30 september een geweldig Abraham feest gehad, waarbij de muziek een groot aandeel in had ’t was gewoon weg top!!!”

Rike Jansen

“Bedankt voor de zeer geslaagde avond in het Ranchhouse in Geesteren. We hebben een top feest gehad. Super bedankt!!”

Hendriët Voort

“Super geweldige avond gehad mede door de bruiloft DJ van DJ Productions! 4 uur lang aan een stuk door helemaal los gegaan!”

Jeroen Schmidt

“Wat een fantastische avond hebben wij gehad mede dankzij de DJ die goed aanvoelde wat deze avond tot een top feest heeft gemaakt!!! Een enorme aanrader!”

Debby Brandwagt

“DJ Productions heeft eerst voor ons precies volgens onze wensen en openingsdans in elkaar gemixt. Daarna heeft hij een geweldige show gegeven.”

Michiel Lindenburg

“5 sterren voor Roy van DJProductions! Deze man voelt precies aan met welke nummers hij de zaal op zijn grondvesten laat trillen.”

Thijs Huls

“Wij willen jullie nog super bedanken voor de geweldige super gave mooie lichtshow wat je bij ons hebt neer gehangen.. echt top gedaan..”

Kyara Sander Shanty

“Wat een super feest hebben jullie neergezet zeg! We zijn nog steeds aan het nagenieten! Jullie voelden het publiek goed aan en wisten er echt een top feest van te maken!”

Anniek Gresnigt – Hania

“Bedankt voor het draaien op ons jubileum feest. Mooie DJ booth met licht en geluid, goed afgestemd op onze wensen en publiek.”

Ivo Nijenhuis

“Mitch & Roy van DJProductions zijn getalenteerde DJ’s, die van onze bruiloft een feest gemaakt hebben. Bedankt Toppers”

Koen Voogd

“12 mei 2017 zijn we getrouwd. We wilden een goed feest neerzetten en zijn opzoek gegaan naar een goede DJ. Beter hadden we niet kunnen treffen!”

Joshua van de Vlag

“Wauw wat een feestje heeft DJ Productions er van gemaakt! Van te voren alles goed doorgesproken en een uitgebreide vragenlijst ingevuld.”

Yvonne Prijt-de Bruin