Run for Kika: Van Groningen naar Utrecht 2017

Dag 1:

We starten in Groningen en gaan via het Nationaal Landschap Drentsche richting Westerbork. Door boswachterij Grolloo en Gees verder naar het zuiden richting het Overijsselse Vechtdal om te finishen in Hardenberg.

Video Dag 1


Dag 2:

Via bos- en weidegebied Eerdenveld gaan we naar Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. De Veluwe naderen we door het oversteken van de IJssel bij Deventer. Het finishpunt van dag 2 is Hoenderloo.

Video Dag 2


Dag 3:

Langs het Nationaal Park de Hoge Veluwe ren je richting de Gelderse Vallei en kom je aan bij het laatste traject van de route die over de Utrechtse Heuvelrug gaat. Het finishpunt is nabij het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.

Video Dag 3

Run For Kika Estafette 2017

Campings: Groningen – Rheeze – Hoenderloo

Als trotse Partner van Run for Kika Estafette verzorgden wij niet alleen op de finish het geluid. Maar ook op verschillende wisselpunten en campings stonden wij met geluid, DJ en of band.

Dit zorgde voor ontroerende, emotionele en geweldige momenten. Wij hadden dit met DJ Productions zeker niet willen missen. Wat hebben wij veel mogen leren die afgelopen vier dagen.

Video camping

Finish – Opbrengst € 374.978,40

De laatste dag, de finish in Utrecht. Honderden sporters die drie dagen lang van Groningen naar de finish in een estafette gelopen hebben. Deze op de laatste speciale dag aangemoedigd worden door familie, vrienden en kennissen.

Wat een speciale dag was dit. Momenten van vreugde en verdriet die samenkomen op dat ene kleine stukje grond in Utrecht.

En dan de bekendmaking van de opbrengst…..Wat een bedrag!!! € 374.978,40!!!

Sporters, Sponsors, Partners, Vrijwilligers en iedereen die wij vergeten zijn… Bedankt!

Video finish

Foto’s

Run For Kika Estafette 2017
Wij regelen alles!
Licht & geluid
null
Extra DJ
DJ Amsterdam
Op & afbouwen
null
Non-stop muziek
null
Muzikale voorbereiding
null
Afstemming met feestlocatie
null
Persoonlijk wensenformulier
null
Reis- en parkeerkosten
null
Bezoek onze demo avond of vraag een offerte aan