Trouw auto huren

Ben je op zoek naar een prachtige trouwauto? Op JouwTrouwAuto.nl vind je een compleet overzicht van de meest populaire trouwauto’s.

Selecteer op stijl, merk, kleur en regio en kies vervolgens jullie perfecte trouwauto. Vraag gratis offertes op en kies vervolgens de auto waarin jullie de bruiloft willen vieren.

 

Trouw auto huren
Rolce Royce huren
DJ gezocht Deventer

Trouw auto’s van hoge kwaliteit

Gaan jullie trouwen? En willen jullie je laten vervoeren als echte vips en in stijl aankomen bij de verschillende trouwlocaties? Dan kun je op JouwTrouwAuto.nl een trouwauto huren die volledig voldoet aan jullie wensen.

Je kunt bij trouwauto’s denken aan luxe auto’s als een BMW, Dodge, Rolls Royce en een Hummer. Of wat dacht je van snelheidsduivels, zoals de Ferrari, Lamborghini, Maserati, Bentley en een Aston Martin.

Maar je kunt via ons ook een klassieke trouwauto huren. Typische klassieke trouwauto’s zijn de Engelse Taxi, Rolls Royce, Cadillac, Chrysler en de Ford Mustang.

Trouwauto met of zonder professionele chauffeur

Je kunt de meeste trouwauto’s huren voor een paar uur, een dagdeel of een hele dag. Bij sommige verhuurders kun je kiezen of je zelf in de auto wilt rijden, of dat jullie je laten rijden door een professionele chauffeur.

De trouwauto’s op deze website zijn stuk voor stuk absolute blikvangers. Jullie trouwdag krijgt nog meer glans met een trouwauto die je huurt via JouwTrouwAuto.nl.

Veel verhuurders kiezen ervoor om te werken met een breng- en haalservice. Dit betekent dat jullie de trouwdag zorgeloos kunnen laten verlopen. De trouwauto wordt bij jullie afgeleverd en aan het einde van de dag wordt de trouwauto opgehaald door de eigenaar.

Porsche gezocht voor trouwen

Bruiloft show | € 775,=

Bruiloft show | € 885,=

Bruiloft show | € 995,=

Bezoek onze demo avond of vraag een offerte aan