Video gastenboek

Opzoek naar een blijvende en een leuke herinnering aan jullie feest avond. Huur dan onze digitale video gastenboek. Met een druk op de knop kunnen de genodigde gasten een leuke boodschap achterlaten.

Willen jullie er helemaal een feest van maken, dan kunnen jullie de pret box erbij bestellen.
Met een simpele druk op het scherm telt het apparaat 3 seconden af, waarna de opname start. De gasten spreken een felicitatie, een mooie anekdote of misschien wel een liedje in. Met nogmaals een druk op het scherm wordt de opname beëindigd en opgeslagen. Het gastenboek staat meteen weer klaar voor de volgende gast.

Is iemand vergeten de opname te stoppen? Geen nood, het videogastenboek stopt de opname automatisch na 2 minuten. Het videogastenboek heeft voldoende opslag voor zelfs de grootste feesten. Na het feest worden alle opnames verwerkt tot een DVD en worden kosteloos opgestuurd.

Ledvloer

Wilt u uw feest helemaal compleet maken? Wij bezitten over een eigen led dansvloer. Onze verlichte dansvloer nodigt jullie gasten extra uit om al vroeg in de avond op de dansvloer te gaan staan. En zorgt voor extra veel sfeer tijdens het verloop van de avond. Ook is het mogelijk om namen en eventuele bedrijfslogo toe te passen aan onze verlichte dansvloer.

Wij bezitten over eigen 100 pixel led dans vloer.

Voor een leuke combinatie met onze DJ show en verlichte dansvloer raden wij de 16m2 led dansvloer aan. Deze combinatie is bij ons zeer scherp geprijsd.

Uitlichten locatie

Is de feestlocatie somber of wilt u juist extra sfeer brengen met bepaalde kleuren? Dan kunnen wij door middel van led spots uw locatie van binnen en/of buiten geheel uitlichten. Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden, maar de meest gangbare is de nieuwe spots op accu en wifi. In enkele seconden geplaatst en gaan middels 14 uur mee. Deze led accu spots zijn voor vele doeleinden inzetbaar en er zijn meer dan 60 kleur combinaties te maken.

Rook ijsmachine - vuurwerk

Hebben jullie een openingsdans en deze moet spectaculair zijn? Met onze ijs rook machine bedekt u de dansvloer met een geweldige laag hangende mistdeken. Dit maakt jullie openingsdans nog aantrekkelijker en romantischer. Wilt u dat wij uw openingsdans monteren en eventueel mixen? Ook dit doen wij graag voor uw als klant.

Uw openingsdans spectaculair eindigen met vuurwerk? Ook hierin kunnen wij iets voor uw in betekenen. Dit nodigt uw gasten gelijk uit om op de dansvloer te komen.

Vraag naar de mogelijkheden en onze kosten hiervan.

Neem contact op of vraag een offerte aan