Wij zijn

Wij zijn een welvarend en dynamisch bedrijf die graag met de klant meedenkt. Zo denken wij vooral in oplossingen en bieden u vele mogelijkheden aan.

DJ Productions is voorzien van eigen zeer kwalitatieve shows, licht en geluid waaruit de klant zelf een keuze kan maken. Wij werken alleen met ervaren DJ’s waardoor de kwaliteit zeer hoog ligt. Ook is het mogelijk om een demodag bij te wonen, dit maakt het voor u als klant persoonlijker omdat er gelijk kennis gemaakt kan worden met ons en de eventuele DJ waar u als klant naar op zoek bent.

DJ Productions werkt ook met hoog aangeschreven wedding planners en ceremoniemeesters samen. Tevens is er een prima samenwerking met vele vaste locaties. DJ Productions denkt graag met de klant mee om zo tot een goede keuze te komen tussen show, locatie en de wensen van de klant.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 
0570 768800

Adres: 
Nering Bögelweg 61
7418 HJ Deventer

E-mailadres:
info@djproductions.nl

Bedrijfsgegevens:

KvK: 68916760
Btw nummer: NL857646667B01

Wat onze klanten over ons zeggen

“Wij hebben 30 september een geweldig Abraham feest gehad, waarbij de muziek een groot aandeel in had ’t was gewoon weg top!!!”

Rike Jansen

“Bedankt voor de zeer geslaagde avond in het Ranchhouse in Geesteren. We hebben een top feest gehad. Super bedankt!!”

Hendriët Voort

“Super geweldige avond gehad mede door de bruiloft DJ van DJ Productions! 4 uur lang aan een stuk door helemaal los gegaan!”

Jeroen Schmidt

“Wat een fantastische avond hebben wij gehad mede dankzij de DJ die goed aanvoelde wat deze avond tot een top feest heeft gemaakt!!!
Een enorme aanrader!”

Debby Brandwagt

“DJ Productions heeft eerst voor ons precies volgens onze wensen en openingsdans in elkaar gemixt. Daarna heeft hij een geweldige show gegeven.”

Michiel Lindenburg

“5 sterren voor Roy van DJProductions! Deze man voelt precies aan met welke nummers hij de zaal op zijn grondvesten laat trillen.”

Thijs Huls
Bezoek onze demo dag of vraag een offerte aan